Ai încercat NeoBT?

Noul online banking Banca Transilvania, care va înlocui foarte curând actuala platformă.

Din NeoBT, ai acces online la conturile tale și poți face toate operațiunile pe care le faci acum din BT24. În plus, beneficiezi de funcționalități suplimentare.

Ecommerce

Despre

Ai un magazin online sau un website prin care furnizezi diverse servicii? Stim că vrei să le oferi clienților tăi pe lângă produse sau servicii de calitate, și o modalitate sigură și rapidă de a plăti pentru acestea. 

Experiența BT în Ecommerce, cu cele mai mari volume de tranzacții online din piața bancară din Romania și cel mai mare numar de comercianți ce folosesc serviciile e-commerce ale BT, te poate ajuta în creșterea afacerii tale. 

Acceptă tranzacții cu cardul de oriunde și oricând alături de peste 4000 de site-uri pentru care procesăm tranzacții.

Avantaje


  • m Reduci costurile logistice generate în mod normal de un magazin clasic
  • m Crești volumul vânzărilor prin siguranța în plățile online pe care o transmiți clienților tăi
  • m Siguranță maximă, tranzacțiile derulate prin soluțiile ecommerce BT sunt securizate 3D Secure 2 printr-un proces de autentificare care va utiliza doi din cei 3 factori (Knowledge, Possession, Inherence)

Soluții Ecommerce

Prin platforma de procesare Ecommerce îți oferim un sistem simplu de implementat . Pentru detalii tehnice și module deja dezvoltate accesează: BTePOS

Intra în programul Star Card și poți să accepți plăți în rate online fără dobândă. După ce comanda a fost plătită, vei încasa în următoarea zi în contul firmei suma integrală iar clientul tău va plăti ratele lunare fără dobândă la Banca Transilvania. Acest serviciu va atrage noi clienți, va crește numărul comenzilor și valoarea coșului de cumpărături și te va ajuta să fidelizezi clienții prin punctele STAR.

Dacă afacerea ta online presupune o taxă lunară, serviciul eCommerce de la BT îți oferă soluția optimă pentru a încasa de la clienții tăi plăți de tip abonament prin plăți recurente sau link-uri la plată recurente, servicii oferite prin sistemul de procesare tranzacții BT. Clientul tău va plăti o singură dată cu cardul iar în urmatoarea lună plata se va efectua automat, fără ca acesta să fie nevoit să facă plata din nou. Astfel tu vei putea gestiona mult mai ușor încasările, câștigând mai mult timp pentru tine și afacerea ta.


MAI MULT

Carduri acceptate

Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.

Vreau Ecommerce

Alegi serviciile Ecommerce potrivite pentru afacerea ta.

Vreau eCommerce