12 iulie 2022
Despre media in Romania, cu Petrisor Obae

 

16 septembrie 2022
Despre muzică și decizii care schimbă viața, cu Denis Roabeș (The Motans)

Bine te-am găsit la un nou episod din BT Talks

12 iulie 2022
Despre media in Romania, cu Petrisor Obae

Bine te-am găsit la un nou episod din BT

Bine te-am găsit la un nou episod din BT Talks. Invitatul lui Andi Moisescu din acest episod este Petrișor Obae, fondator al publicației Pagina de media. Scrie de mai bine de 20 de ani despre media, comunicare și publicitate. Enjoy!🎧

15 iunie 2022
Despre muzica si evolutia ei, cu Spike

Revenim cu un nou episod din BT Talks, unde gazda emisiunii noastre Andi Moisescu discută de această dată cu cântărețul și regizorul român Spike. Enjoy!🎧

19 mai 2022
Despre gaming si streaming, cu Alexa

Sperăm că ți-a fost dor de BT Talks, podcastul Bancii Transilvania. 🎧

În acest episod, Andi Moisescu discută cu Alexa: gamer, streamer și susținătoare a mișcării anti-bullying în România. Împreună descoperim ce înseamnă de fapt gamingul, cum unește oameni și creează comunități, dar și cum poate fi un domeniu din care poți să faci bani.

03 decembrie 2021
Despre Conservation Carpathia, cu Christoph Promberger

Bine te-am gasit la un nou episod din BT Talks. In podcast-ul de astăzi, gazda noastra, Andi Moisescu, il are ca invitat pe Cristoph Promberger, co-fondator al fundatiei Conservation Carpathia. Enjoy!

29 octombrie 2021
Despre antreprenoriat, cu Razvan Crisan

Bine te-am gasit la un nou episod din BT Talks. În podcast-ul de astăzi îl avem invitat pe antreprenorul Razvan Crisan, CEO și co-fondator Kane Group.