BT, premiata pentru sustinerea prin finantare a romanilor si a economiei romanesti

Comunicat de presa 2021-12-07
BT, premiata pentru sustinerea prin finantare a romanilor si a economiei romanesti

Banca Transilvania a fost premiata de publicatia wall-steet.ro pentru sustinerea – prin finantare – a romanilor si a economiei romanesti, in ciuda provocarilor anului. Premiul, Finantare dincolo de furtuna economica, a fost primit in cadrul galei Leadership Makes the Difference, eveniment care si-a propus sa premieze lideri si companii care au reusit, prin viziunea lor, sa inspire industriile din care fac parte. Acesta a avut loc in 7 decembrie.

Din partea BT a participat Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, care a declarat urmatoarele: „Leadership-ul inseamna sa continui, sa mergi intr-o anumita directie asumandu-ti deciziile si sperand intr-un outcome pozitiv. Ceea ce ulterior, in cazul BT, s-a si validat prin cifre. In plus, a continua inseamna sa faci asta impreuna cu partenerii de business, cu autoritatile, cu echipa care zi de zi a fost acolo si a sustinut clientii. Suntem onorati de acest premiu, multumim foarte mult tuturor”.

Conform wall-street.ro, inspiratia pentru aceste premii a venit din reusitele companiilor care au continuat, cu curaj, in contextul pandemiei: De aproape doi ani, mediul de business se afla intr-o cursa marcata continuu de impredictibilitate. Unele companii prefera sa stationeze sau sa avanseze lent, in asteptarea unui cadru stabil, in timp ce altele s-au adaptat la conditiile actuale si tureaza motoarele in cautarea noilor oportunitati, reusind in acelasi timp sa deschida calea altor jucatori care le devin astfel parteneri de drum. Intr-o astfel de cursa, leadership-ul autentic isi spune cu adevarat cuvantul.