Banca Transilvania si BT Capital Partners, performerii Bursei de Valori Bucuresti

Comunicat de presa 2022-02-17
Banca Transilvania si BT Capital Partners, performerii Bursei de Valori Bucuresti

Banca Transilvania si BT Capital Partners au primit recunoasterea Bursei de Valori Bucuresti pentru rezultatele inregistrate anul trecut:

  • Banca Transilvania, Cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB in 2021
  • BT Capital Partners, Cel mai activ intermediar pe ambele piete ale BVB in 2021

Gala BVB Awards a avut loc in 17 februarie, in Bucuresti.


Grupul Financiar Banca Transilvania a fost reprezentat de Diana Mazurchievici, Manager Manager Relatii cu Investitorii si Institutii Financiare, Banca Transilvania, si de Daniela Secara, Director General, BT Capital Partners.


Declaratii
:

  • Diana Mazurchievici, Manager Manager Relatii cu Investitorii si Institutii Financiare, Banca Transilvania: “Ne bucuram sa fim si in 2021 Cea mai tranzactionata actiune pe piata de capital a BVB. Vor mai fi lucruri de facut si in anul 2022 si vom da pietei, si de acum inainte, multe ocazii sa fie cu ochii pe noi, ca business. De asemenea, vom continua sa sustinem companiile din Romania, mediul antreprenorial si educatia financiara”.

  • Daniela Secara, Director General, BT Capital Partners: "2021 a fost un an provocator, cu o diversitate larga de proiecte si suntem incantati ca am reusit sa contribuim la dezvoltarea pietei de capital autohtone, precum si sa oferim clientilor nostri o gama larga de produse si servicii”.
  • Adrian Tanase, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti: „Premiile pe care le acorda azi sunt o recunoastere a performantelor obtinute intr-un an in care noutatea, inovatia si schimbarea au fost la ordinea zilei. Am incheiat 2021 cu mai multe companii la cota bursei, noi instrumente financiare disponibile investitorilor, mai muti investitori de retail si o mai mare deschidere a populatiei fata de investitiile la bursa. Ne mentinem obiectivul de a creste lichiditatea si de creste reprezentativitatea bursei in economie. Avem premise foarte bune si ne bazam pe un interes ridicat al companiilor pentru finantarea prin bursa”.